Hirdetés

Assassin's Creed Origins - három DLC megjelenési dátuma is kiderült

|

Az elkövetkezendő hónapokban nem csak két sztori-DLC jelenik meg az Assassin's Creed Originshez, hanem az oktatójellegű Discovery Tour is megérkezik.

Hirdetés

Kisebb frissítésekben jöttek már új tartalmak az Assassin's Creed Originshez, de hamarosan megérkezik az első teljes értékű DLC is, ami az eddigieknél több új küldetést és sztorielemet hoz a játékba. Ezen kívül két másik letölthető tartalom megjelenési dátumát is elárulta a Ubisoft, amiből kiderül, hogy egy darabig még elszórakozhatunk Egyiptomban.

Hirdetés

Elsőként a The Hidden Ones érkezik meg január 23-án (ebből lejjebb láthattok néháy képet is), amiben Bayek frissen megalakult asszaszin rendje a római megszállókkal akasztja össze a bajuszt a Sínai-félszigeten. A teljesen új bejárható területen szerzett XP-vel akár 45-ös szintre is fejleszthetjük Bayeket, akinek két új hátast, egy új ruhát, illetve négy új legendás fegyvert szerezhetünk meg többek között. Az Assassin's Creed Origins második DLC-je, a Curse of the Pharaohs március 6-án jelenik meg és inkább a mitológiai elemekre koncentrál majd: hősünk ebben a történetben Thébába látogat, hogy kiderítse, miért térnek vissza az élők közé már rég meghalt fáraók. Itt 55-ös szintig fejlődhetünk majd és szintén egy rakás új lootot találunk majd.

A kettő között pedig megérkezik a korábban leleplezett erőszakmentes játékmód, a Discovery Tour by Assassin's Creed is. A február 20-án kiadásra kerülő "élő múzeum", amiben az ókori Egyiptom fontos eseményeiről és mindennapi életéről tanulhatunk az Origins alapjáték tulajdonosainak ingyen letölthető lesz, a többiek pedig külön is megvásárolhatják majd.

Titeket melyik DLC érdekel a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)