Hirdetés

Assassin’s Creed: Origins - keményebbek lesznek az istenek

|

Aki túl könnyűnek találta Anubisz, Szobek és Szekmet legyőzését, az azt a Hard Mode állítja keményebb küzdelem elé. Más is jön ma

Hirdetés

Egy hét késéssel, március 13-án jön a The Curse of the Pharaohs, a játék második és utolsó fizetős DLC-je. Ingyenes tartalmakra viszont utána is számíthatunk.

Hirdetés

Ma jelenik meg a következő nagy frissítés, ami egy, a kiegészítő örömére készült küldetést (Lights Among the Dunes), és a Trials of the Gods, avagy az istenekkel való harcok nehezített változatát hozza, illetve azok, akik a hónap során mindhámat legyőzik, egy Anubisz-témájú szettet szerezhetnek meg. Mostantól egyébként hetente két isten tesz látogatást, az egyik normál, a másik hard nehézségi szinttel várja a kihívásra vagy fájdalomra vágyókat.

Egy megvásárolható új szett, az Undead Pack szintén ma jön, a Far Cry Primal csomagra pedig március 20-áig kell várnunk. Szintén ezen a napon Ubisoft Club jutalomként megszerezhetünk egy ősemberruhát, ami testfestésből és szőrmeszoknyából áll.

Kíváncsian várjuk az áprilisi tatalmakat, de azok még messze vannak. Ha félretettétek a játékot, most vegyétek újra elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)