Hirdetés

Assassin's Creed Origins - itt a Ubisoft válasza a Denuvo-pletykákra

|

Nem hagyta válasz nélkül a stúdió a 30-40 százalékos extra terhelésről szóló pletykákat. Elmondásuk szerint a védelemnek ehhez semmi köze.

Hirdetés

A úgy néz ki, hogy a Denuvo már nem elég a kalózkodás elleni harcban, így a Ubisoft ráhúzott egy extra réteg védelmet az Assassin's Creed Originsre. A VMProtect a pletykák szerint 30-40 százalékkal jobban terheli a processzort a kelleténél, de a Ubisoft legfrissebb posztja szerint ez tévedés.

Hirdetés

A cég azt állítja, hogy a másolásvédelem semmilyen extra terheléssel nem jár. Hozzátették, hogy a minimum gépigény (ami elég súlyos) 30FPS élményre lett belőve, és ha bármi probléma lenne ennek elérésével, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba a felhasználó a Ubisoft támogatási részlegével. Egy játékos ezt már megtette, ő pedig azt a választ kapta, hogy ezzel egy jövőbeli frissítésben fognak foglalkozni.

A VMProtect terhelését egyébként egy darab crackkeléssel foglalkozó felhasználó állította, így eleve nem volt érdemes készpénznek venni a kijelentését. Ettől függetlenül tény az, hogy a játék simán 100 százalékra hajt egy combosabb procit is. 

Az a helyzet, hogyha a Ubisoft igazat mond, és tényleg nem a védelem a ludas, akkor ezzel bevallották, hogy a játékot rendes optimalizáltság nélkül dobták piacra. Ha nem mondanak igazat, akkor viszont a védelemért feláldozták a fizető vásárlóikat. Bármelyik igaz is a fentiekből, egyik sem fest túl jó képet a kiadóról. Még akkor sem, ha egyébként az Assassin's Creed Origins egy igazán jó része lett a szériának.

Nektek hogy fut a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)