Hirdetés

A srác, aki puszta kézzel csapta le az Assassin's Creed Origins harci elefántját

|

Az Assassin's Creed Origins vadvilága még úgy is veszélyes lehet, ha teljes felszerelésben vándorolsz a sivatagban, nem hogy fegyverek nélkül.

Hirdetés

Lehet, hogy csak puhány casual vagyok, és ezért nem járt még a fejemben soha, hogy "úgy lepofoznék már egy harci elefántot". SPGamernek ezzel szemben végtelen a türelme és kalandvágya, így hát nekilódult, hogy puszta kézzel megölje az Assassin's Creed Origins egyik legdurvább bestiáját.

Hirdetés

War Elephantból nem sok van a játékban, de ha szembekerülsz eggyel, akkor jobban teszed, ha újratervezed az útvonalat. Ezek a hatalmas állatok úgy szívják fel a sebzést, mintha halhatatlanok lennének. SPGamert ez nem tántorította el, és nekifogott élete küldetésének.

Alig 10 percnyi küzdelem után már térdre is kényszerítette az ősi Egyiptom legkeményebb fegyverét, és ezzel kiérdemelte osztatlan tiszteletünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)