Hirdetés

Xbox One X-en a töltési idő is javult

|

Egy streamer tesztjei szerint nem csak a Ubisoft vadonatúj játékának csökkent le a töltési ideje a Microsoft új konzolján az Xbox One S-hez képest, hanem a GTA 5 is fürgébb lett.

Hirdetés

Két nap és megérkezik az Xbox One X, a játéktörténelem eddigi legerősebb konzolja, amelyet mi már ki is bontottunk előttetek, valamint listát írtunk azokról a játékokról, amik valamilyen módon profitálnak majd a redmondi masina brutális teljesítményéből. 

Hirdetés

Az egyik ilyen előny a gyorsabb töltési idő lehet, ahogyan arról az egyik Twitch streamer, Ray Cox, avagy más néven Stallion83 is beszámolt Twitteren. A felhasználó szintén megkapta már a maga példányát, így több játékot is le tudott csekkolni. Tapasztalatai szerint a Microsoft korábbi konzoljához, az Xbox One S-hez képest Xbox One X-en az Assassin's Creed: Origins és a Grand Theft Auto 5 is jelentős gyorsulást mutat HDD-ről indítva: a GTA 5-nél például 24 másodperc az új, 67 másodperc a régi konzol érdeme. 

A vadonatúj Assassin's Creed tulajdonosai sem fognak majd panaszkodni az Xbox One X gyorsaságára, hiszen ebben az esetben is látványos a javulás a töltési időt illetően (a fekete képernyő bevillanása a felvétel leállítását jelzi az adott gépen).

Az Xbox One X november 7-én jelenik meg, mi pedig ennek hatására a következő napokban rengeteg tartalommal, például teljesítménytesztekkel jelentkezünk majd. Például a töltési időével, ha már szóba került.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)