Hirdetés

Assassin’s Creed - ezzel a moddal frissítsd fel a látványt

|

Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, aki szívesen előveszi az Assassin's Creed első részét egy borús hétvégén, akkor egy jó hírünk van számodra: mostantól már sokkal szebb látványvilággal élvezheted.

Hirdetés

Az első Assassin's Creed játék megjelenése óta majdnem 9 év telt el, és bár a második része túltett rajta, nem tagadhatjuk, hogy mindig is egy korszakalkotó játék marad. Talán ezért nem feledkezik meg róla Hecumarine modder se, aki most összerakta az Assassin's Creed Overhaul 2016-ot, amivel új külsőt kölcsönözhetünk Altaïr történetének.

 

Maga a kezdeményezés nem új, hisz az Overhaul aktuális változatai 2014-től kezdve folyamatosan jelennek meg a mod weblapján. 2015 óta inkább csak a textúrák kerültek lecserélésre, a legtöbb helyen kétszer akkora felbontásúra, így az eddig is meglévő részecske javításokkal és új színpalettákkal együtt az idei mod már tényleg teljesen újjá varázsolja a játékot. Erről a lenti képre kattintva elérhető galériában magatok is meggyőződhettek.

Hecumarine szerint azonban most egy darabig ez lesz a végleges verzió, ugyanis a jövőben új projectként az Assassin's Creed 2 Overhault akarja megvalósítani. Amíg azonban azt nem kapjuk kézhez, maradhatunk a Szentföldön templomosokra vadászni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)