Hirdetés

Assassin's Creed Pirates ingyen - próbáld ki a böngésződben

|

Az Assassin's Creed IV: Black Flag hihetetlenül sikeres mobilos változatát már a böngészőtökben is játszhatjátok.

Hirdetés

Az a helyzet, hogy engem továbbra sem vonz ez a mobil-gaming dolog, de az Assassin's Creed Pirates-t még én is kifejezetten élveztem.

A Ubisoft és az Internet Explorer együttműködése arra igyekszik rávilágítani, hogy milyen csodákra képes manapság egy böngészős játék. Kicsit marketingszagú a dolog, de ettől függetlenül az Assassin's Creed Pirates tényleg kiemelkedően jól néz ki egy böngészős játékhoz képest, és ugyan nincs benne a mobilos verzió minden funkciója, csupán egy kattintásba kerül.

Az Assassin's Creed Pirates-et ezen a linken érhetitek el. A CVG beszámolója szerint a játék a Bablyon.js nyílt forráskódú eszközzel készült.

Hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)