Hirdetés

Assassin's Creed: PS3 vs. Xbox 360!

|

„Az én grafikám szebb!” mondhatná a NAGY Assassin’s Creed összehasonlításból a PS3, illetve Xbox 360 közül a jobbik.

Hirdetés

De vajon melyik? Az alant látható gametraileres videóban – a nagy botrány hatására, melyről Chavalier kolléga írt –összehasonlították az Xbox 360-as és PS3-as verziót a nagyon várt játéknál. A PS3 mintha homályosabb lenne, ami kicsi szomorú, hiszen a legelső hírek szerint az Assassin’s Creed PS3-ra készült volna egyedül. Nézzétek meg saját szemetekkel, viszont vigyázat, kicsit spoileres a videó, hiszen itt már magából az intróból és a gameplayből láthatunk részleteket!

Én mindenesetre most kezdek el játszani a játékkal, egyelőre nem hagyom magam befolyásoltatni semmilyen kritika által. :)

UPDATE: Időközben kiderült, hogy a gametraileres videóban "véletlenül" kicsit magasra tekerték a fényerőt a PS3-on, ezért tűnhetett úgy, hogy a játék homályosabb az Xbox 360-verzióhoz képest. Pedig a valóságban bizonyos textúrák még élesebbek is PS3-on. Kellemetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)