Hirdetés

Idén jöhet az Assassin's Creed Ragnarök

|

Rejtély, hogy mennyire megbízható a mostani szivárogtató, de az biztos, hogy nagyon izgalmas dolgokat mondott.

Hirdetés

Jelenleg csak találgatni tudunk, hogy legközelebb melyik korba és hova visz el minket a megújult Assassin's Creed széria. Sokan úgy vélik, hogy Egyiptom és Görögország után az ókori Róma lenne a logikus választás, de a múltban is többször hallottunk már egy esetleges vikinges folytatásról is.

Hirdetés

Arról is pletykáltak korábban, hogy a következő rész címe Assassin's Creed Ragnarök lesz, és ezt most ismét megerősítette valaki. Nemrég ugyanis megjelent a 4chan fórumán egy csomó infó a játék kapcsán, amelyek elméletileg kiszivárgott információk, és igencsak érdekes jövőt vetítenek előre a sorozat számára. Mivel a 4chan nem épp a legmegbízhatóbb forrás, és a szivárogtató is névtelenül tette közzé az infókat, a most következő dolgokat szimpla pletykaként érdemes egyelőre kezelni.

A Kingdom kódnéven készülő Assassin's Creed Ragnarök elméletileg PlayStation 4-en, Xbox One-on, valamint az újgenerációs gépeken, tehát PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is játszható lesz. A szivárogtató szerint februárban, egy PlayStationös rendezvényen (erről egyébként szintén nem először hallunk) fogják bejelenteni a játékot, ami ősszel, pontosabban szeptember 29-én már meg is jelenik. A játékban egy Jora nevű karaktert irányíthatunk, aki döntésünknek megfelelően lehet férfi vagy nő, és egy brigádot vezet, így ha akarjuk, akkor más játékosokkal együtt, egy maximum négyfős csapatban is kalandozhatunk. Ez a többjátékos mód a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands-ben látott megoldást használhatja, tehát bármikor váltogathatunk az egyjátékos és a kooperatív lehetőség között.

A pletyka szerint a sztori 845-ben veszi kezdetét, és óriási nyitott világot járhatunk majd be a Ragnarökben, ellátogatva például olyan városokba, mint Párizs, York vagy épp London. Ráadásul kiterjedt, valós időben zajló háborúkra is számíthatunk. Ismét nagy hangsúlyt kapnak az RPG-s elemek, több fegyvertípus és különleges képesség jelenik meg, és szerepet játszik majd a fegyverek tartóssága, tehát elkophatnak, ha túl sokat használjuk őket. Visszatérhet a rejtett penge is, valamint fejlődik a lopakodás és az elbújás mechanikája. Bekerül egy reputációrendszer, láthatjuk, ahogy ellenséges frakciók önállóan csatáznak a harctéren, elfoglalhatunk létesítményeket, szervezhetünk ostromokat is. A posztban lehetséges spoilerek is szerepelnek, amiket nem fordítunk le, de akit érdekel, itt olvashatja el őket.

A fent leírt "szivárgások" tehát elég gyenge lábakon állnak, viszont tele vannak érdekes részletekkel, így mindenképp érdemes lehet észben tartani őket, hátha végül igaznak bizonyulnak. Ti örülnétek annak, ha valóban ilyen lenne a következő Assassin's Creed?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)