Hirdetés

Újabb jel mutat arra, hogy a vikingek korában játszódik majd az új Assassin's Creed

|

Már szinte menetrendszerűnek mondhatóan érkezett a szivárgás az egyik forgalmazótól, nehéz most már nem arra gyanakodni, hogy Assassin's Creed Ragnarok lesz a következő móka.

Hirdetés

A Ubisoft kicsit megtorpant a futószalagon érkező franchise-aik tömeggyártásában, ugyanis több pénzügyi buktába is belenéztek az utóbbi időkben. Az Assassin's Creed azon sorozataik közé tartozott, amelyet viszonylag sikeresen élesztettek újra, miután kissé kifáradt a recept a minden évben megjelenő részek után. Az Odyssey-t most ismét egy hosszabb szünet követi, de egy forgalmazó oldalán már megjelent a következő bérgyilkosos kaland adatlapja.

Hirdetés

Az olasz GameStop munkatársai valószínűleg valamilyen hibát követtek el, ugyanis felkerült az Assassin's Creed Ragnarok névre hallgató játék, mely egy régi pletykát látszik megerősíteni, miszerint a vikingek korába utazunk a következő részben. Az oldalt gyorsan eltávolították, de persze valaki készített képernyőfelvételt a dologról:

Ha esetleg az Assassin's Creed Ragnarok név nem lenne elég árulkodó, akkor a Mjolnir Edition végkép eloszlathatja minden kétségünket a játék témáját illetően. Noha a kiskereskedőktől származó szivárgások számítanak a legbiztosabb nem hivatalos értesülésnek, azért a lelkesedéssel várjuk meg, amíg a Ubisoft is nyilatkozik a dologról.

Ti milyen korban látnátok szívesen egy Assassin's Creedet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)