Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations - 20 perc az első küldetésből

|

Itt van az ajtóban, de aki nem tud várni, az kukkantson bele az elejébe, most!

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Revelations itt van az ajtóban, de még leveri a csizmájáról a havat, (vagy a deret, zúzmarát, hasonlókat). Holnap indul útjára az orvgyilkos őrület, legalábbis ami a konzolos dolgokat illeti, PC-n még várni kell rá néhány hetet. Azonban akik nem tudják kivárni ezt a néhány órát, azok nézzék végig a játék első 20 percét, hátha megnyugtatja őket. Vagy még jobban felcsigázza, és akkor a foglalkozás nem érte el a célját.

Az Assassin's Creed: Revelations lehetőséget biztosít nekünk, hogy az eddig megismert mindhárom főszereplővel tevékenykedjünk, és gondoskodjunk arról, Konstantinápoly utcáin ne legyen olyan biztonságos közlekedni azok számára, akik ártani kívánnak nekünk. PC-seknek pedig kitartás, december 2. sincs már túl messze!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)