Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations D1 Edition PC előrendelés exkluzív ajándékkal

|

Rendeld elő nálunk a PC-s Assassin's Creed: Revelations D1 Edition-t és Ezio USB-kulcsot adunk ajándékba!

Hirdetés

Hacsak a templomosok közbe nem avatkoznak, november hónap tizenötödik napján megjelenik az Assassin's Creed: Revelations PC-s kiadása. A játékot, pontosan annak extrákkal kiegészített Day One kiadását nálunk már előrendelheted 8990 forintért, és exkluzív ajándékként még egy Ezio pendrive-ot is adunk mellé.



Az Assassin's Creed: Revelations már a negyedik felvonás (a marokkonzolos mellékágakat nem számítva) a sorozatban. Az Ubisoft bevallott szándéka ezzel egyszer, s mindenkorra lezárni Altair és Ezio történetét, Desmond pedig még kap egy lehetőséget jövő karácsonykor.
De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen előbb még át kell rágnunk magunkat a Revelations történetén, ami ezúttal három szálon és három idősíkban fut. Először is vegyük Desmondot, aki kómában esve vergődik az Animus csapdájában, s azért küzd, hogy visszanyerje öntudatát. Ezióval az 1511-es év Konstantinápolyát látogatjuk meg, éppen akkor, amikor az oszmán törökök összeroppantani készülnek Bizánc utolsó fellegvárát. Az idősödő orgyilkos egy nagy hatalmú fegyvert keres, amit még Altair rejtett el a városban. Ezio ősi ereklyéket felhasználva úgy éli át Altair kalandjait, mint Desmond az övéit.



Három hős, új helyszínek, régi és új ellenfelek várnak ránk az ismételten hosszúnak és tartalmasnak ígérkező egyjátékos, valamint szórakoztató többjátékos módokban.



Ha tehát nálunk rendeled elő az Assassin's Creed: Revelations D1 Edition PC-s kiadását 8990 forintért (+990 forint szállítási költség), akkor a csomag részét képező extrák (zenei CD, játékbeli tartalmakat és karaktereket feloldó 3 DLC kód, Altair muliplayer skin) mellett megkapod a GS-exkluzív 1 GB-os Ezio USB-kulcsot is.



Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget, ami rendelésenként 990 Ft Magyarország területén belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)