Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations - Ezio Vlad Ţepeş börtönében

|

Ezio az Assassin's Creed: Revelations egyik különleges kiadásában Vlad Ţepeş Drakula tömlöcének vendégszeretetét fogja élvezni.

Hirdetés

Az Assassin's Creed sorozat remekül megvan a 15-16. század fordulóján, hisz oly sok felfedezésre váró kalandot tartogat még a korszak Itálián belül és kívül. Jó példa erre az év végén PC, X360 és PS3 platformokra érkező Assassin's Creed: Revelations, amely az egyre jelentősebb hatalommá váló Oszmán-Török birodalmat is bevonja a mókába.



Az Assassin's Creed: Revelations egyik különleges kiadása Animus Edition névre hallgat, tartalma pedig a következőképpen fest:

Kézzel fogható extrák
 - Részletes enciklopédia az Assassin's Creed univerzum főbb eseményeiről, karaktereiről és történéseiről
 - A játék zenéje
 - Assassin's Creed Embers animációs rövidfilm

Játékbeli extrák
 - A legendás Vlad the Impaler (Vlad Ţepeş - Karóbahúzó Vlad), a Dracula mítosza mögött álló valós történelmi személy börtöne, ahol megszerezhetjük a hírhedett havasalföldi fejedelem és hadvezér tőrjét, egy pengét, ami pillanatok alatt végez bármelyik ellenfelünkkel közelharcban
 - Megnövelt tárhely a rejtett pisztoly lövedékei, bombák és számszeríj lövedékek számára
 - Két új játszható multiplayer karakter (Crusader, Ottoman Jester)
 - Brutus páncélja az Assassin's Creed: Brotherhoodból
 - Egy exkluzív tárgy testre szabáshoz



A november 6-ra kiírt csomag egyelőre csak a GameStop írországi oldalán rendelhető meg "csekély" 100 eurós összegért X360 és PS3 konzolokra, arról, hogy adott esetben hazánkban kapható lesz-e, vagy PC-s kiadás is készül belőle, nincs információnk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)