Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations helyszínek

|

Hol játszódik pontosan az Ezio trilógia záródarabja? Jer, és tudd meg!

Hirdetés

A májusi GameStar hasábjain jóféle előzetest olvashattok a játékról Mazur és Duncan mester pennájából, aki viszont kimaradna a nyomtatott GS örömeiből (ugye nincs ilyen?!), az okuljon a most következő sorokból.

Vigyázat! Nyomokban SPOILER darabokat tartalmazhat!

Masyaf

A történet Masyaf-ban kezdődik majd, ahová Ezio azon célból érkezik, hogy a Rend könyvtárában találjon néhány fontos választ néhány még fontosabb kérdésre. Odaérkezésekor viszont galád Templomosokra lel. Első alkalommal Ezionak nem sikerül teljesítenie küldetését, de a játék vége felé még visszatérünk majd, ha összeállnak a kirakós darabjai.

Konstantinápoly

A játék fő helyszíne Konstantinápoly lesz (a mai Isztambul - nem Lisszabon!). Ezio ötvenes éveire a világ egyik legmenőbb orgyilkosa, de ebben a zárt és összetett városban ő is csak egy idegen a sok közül. Mindazonáltal hamar rendtársaira talál, így ismereteket szerez a helyi politikai viszonyokról. A Revelations a 16. században játszódik, ekkor Konstantinápoly volt a térség egyik legforgalmasabb városa. Összesen négy kerületre oszlik: Constantin, Beyazid, Imperial és Galata, természetesen más-más építészeti jellegzetességekkel.

Kappadókia

A következő nagyobb terület Kappadókia (Cappadocia), mely igazán érdekes környezet lesz, főleg egy Assassin's Creed játékban: az egész város a föld alatt található, alagutakkal és titkos járatokkal. Ráadásul Templomosok irányítják, úgyhogy itt sem lesz könnyű dolgunk...

Rodosz

Az utolsó terület Rodosz szigete, ahol nem feltétlenül Ezio bácsival kell kalandoznunk, hanem többjátékos csatákban vehetünk majd részt. Rodoszt a 16. században a Máltai Lovagrend uralta, akik hatalmas kastélyokat és várakat építettek, erőddé formálva a szigetet. Ígéretesnek hangzik!

Egyelőre ennyit az Assassin's Creed: Revelations-ről, mely remélhetőleg idén novemberben érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Én már várom. És Ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)