Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations - képek az első DLC-ből

|

Még csak néhány napja jelent meg a legújabb rész, de már készülhetünk az első DLC-re.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Revelation első DLC-je az Ancestors Character Pack címet fogja viselni, és megjelenése decembet 13-ra várható.

A csomag új multiplayer karaktereket fog tartalmazni, Privateer, Corsair, Gladiator, és Brigand megnevezéssel. Aki ellenállhatatlan vágyat érez rá, hogy a megjelenéskor megszerezze a négy új fazont, annak 3.99 dollárt, vagy 320 Microsoft Pontot kell majd csengetnie a tartalomért.

Ezio és társainak kalandjai után tehát nem kell letenni a játékot, hiszen itt vannak az újabb "figurák", akikkel a multiban fogunk jókat szórakozni.

Természetesen csak azután, hogy elolvastuk a novemberi GS-ben Kacor kartács nagyszerű írását a játékkal kapcsolatban, és mi magunk is végigjátszottuk a single playert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)