Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations - Két orvgyilkos, egy végzet - trailer

|

Az ősz egyik legjobban várt címe újabb videóval örvendeztet meg minket.

Hirdetés

Az őszi felhozatal a szokásos elmebetegséget kínálja, jómunkásember legyen a talpán, aki mindent meg tud finanszírozni a szórakozás érdekében. Az Assassin's Creed: Revelations trailerében megnézhetjük, hogyan bandukol Ezio a legendás előd, Altair nyomdokán. Ami tuti, hogy a történet újabb részét nagyon sokan várják (várjuk), mert már a legutóbbi is nagyon jóra sikeredett, és az eddigi információk, screenshotok, és videók alapján várósnak tűnik a Revelations is.

A megjelenésig már csak szűk egy hónapot kell valahogy kibírni. Például jógázhatunk, tanulhatunk vakon gépelni, vagy felmehetünk a hegyre, marhákat őrizni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)