Hirdetés

Assassin's Creed Revelations launch party - ott voltunk

|

A Hadtörténeti Múzeum adott otthont a negyedik Assassin's Creed bemutatónak.

Hirdetés

Korhű páncélokkal, gyönyörű ruhákkal és halálosnak tűnő fegyverekkel ünnepelték az Assassin's Creed Revelations megjelenését szombat este a Várban.

A PlayOn védnöksége alatt egy elképesztően hangulatos nyitóbulira voltunk hivatalosak hétvégén, igazán nem bántuk meg hogy elmentünk. Rögtön a megnyitó után akcióba lépett Ezio, illetve az őt megszemélyesítő kaszkadőr, aki változatos fegyverekkel, illetve puszta kézzel tette ártalmatlanná az áldozata testőrségét. A bemutató végeztével káprázatos, korhű ruhákba öltözött hölgyek fogadták a vendégeket, még arra is ügyeltek a szervezők, hogy a hölgyek frizurája is passzoljon a korszakhoz. Ezután a magyarországi assassin testvériség tagjainak a beavatása következett, melyet kollégánk az érces hangú Duncan vezetett. Az ünnepélyes eskütétel után a kiállított gépeken bárki kipróbálhatta a játékot, illetve fogyaszthatott a felszolgált ételekből, illetve itókákból.

Ezúton küldök nagy-nagy pirospontot annak, aki kitalálta, hogy a csípős novemberi éjszaka hidegét fűszeres forralt borral ellensúlyozza. Persze nem csak emiatt volt nagyszerű az este, Duncan is kitett magáért, olyan „jó mulatság, férfimunka volt” életérzéssel távozott a vendégsereg. Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)