Hirdetés

Assassin's Creed: Rising Phoenix - utalások a Black Flagben

|

Az Assassin's Creed IV: Black Flag-ben található easter eggek közül az egyik legérdekesebb a Rising Phoenix-re való utalás. Tényleg lehet belőle valami?

Hirdetés

Egyelőre még mindig rejtély és sok-sok pletyka övezi a Rising Phoenix-et, ám most végre nem csak egy egyszerű kiszivárgott és bizonytalan eredetű kép került ki, hanem a Ubisoft legújabb Assassin's Creed játéka, maga a Black Flag tartalmazza az információt.

Nagy valószínűséggel nem viccelődésből rakhatták bele a fejlesztők a már idén márciusban kiszivárgott képhez nagyon hasonló címkét, ami a játékban a 6. szekvencia után, a 2. szintű biztonsági területek Abstergo irodái egyikében található meg a sarokban. Itt egy kép is róla:

Hogyha már a Ubisoft ennyire szereti mutogatni a Rising Phoenix-et, akkor annak kell legyen valami alapja. Ti mit gondoltok? A többi törölt projektre való utalásnak tudjátok be, vagy esetleg tényleg lehet valami mögötte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)