Hirdetés

Assassin's Creed Rogue - biztosan nem lesz multiplayer

|

Az Assassin's Creed Rogue-ból most valóban kimarad a többjátékos mód, a hangsúly most csak a történeten van.

Hirdetés

Novemberben egy újabb Assassin's Creed-történetszál zárul le, ugyanis az Assassin's Creed Rogue befoltozza az Assassin's Creed III és Black Flag eseményei közti lyukat, és ezzel a Ubisoft végleg (vagy legalábbis jó időre) pihenni küldi az észak-amerikai szálat.

A Rogue tulajdonképpen csak ezt a célt szolgálja, csak a sztori a lényeg, emiatt kimarad belőle a kooperatív és kompetitív többjátékos mód is. „Az Assassin's Creedd Rogue esetében úgy döntöttünk, az alap Assassin's Creed-élményre koncentrálunk, így meséljük el az asszaszinvadásszá vált Shay árulással és bosszúval teli történetét, és így zárjuk le az észak-amerikai trilógiát az Assassin's Creed III és Assassin's Creed IV: Black Flag után.”

Shay története egyaránt kapcsolódik majd a Kenwayekéhez és a Unity eseményeihez. A játék csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelenik meg november 11-én, ami nem zárja ki egy későbbi PC-s verzió lehetőségét, de arra leghamarabb jövőre számítsatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)