Hirdetés

Így kaphatsz ajándékba egy Assassin's Creed játékot

|

A Ubisoft úgy döntött, hogy egy Assassin's Creed játék helyett rögtön kettőt kapnak a legközelebb megjelenő rész előrendelői, legalábbis a leggyorsabbak.

Hirdetés

Nagyjából négy hónappal az eredeti konzolos rajt után jövő kedden PC-n is megjelenik a történetet először a egy templomos szemszögéből feldolgozó Assassin's Creed: Rogue. A kiadó döntésének köszönhetően viszont akik elég gyorsan lecsapnak a játékra, egy másik AC-részt is ajándékba kapnak.

A készlet erejéig ugyanis a PC-s Rogue előrendelői egy letöltőkódot is megkapnak az Assassin's Creed: Revelationshöz, amit a rajongóknak köszönhetően már magyarul is játszhatunk.

Így csak azt tudjuk javasolni, ha szeretnétek egy áráért két PC-s Assassin's Creed játékot, siessetek, mert a kódok természetesen korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Ti beszerzitek a Rogue-ot PC-re, vagy esetleg már végigvittétek konzolon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)