Hirdetés

Assassin's Creed: Rogue - ékszert kérsz hozzá?

|

Bár a gamer-ékszer nem az a megszokott szókapcsolat, ebben az esetben viszont tematikusan még illik is a játékhoz. Előrendelőnek lenni jó.

Hirdetés

Arról már a napokban beszámoltunk, hogy a Ubisoft milyen cuccokat ad a Far Cry 4 és az Assassin's Creed: Unity előrendelőinek, de ezzel nem zárult le a sor. Az előző generációs konzolokra érkező idei AC inkább DLC-fronton erős, de a fizikai ajándék sem kutya.

A csomagban ott figyel ugyanis egy extra küldetés, a Fort de Sable mission, és a Master Templar All packs, amiben több más, kozmetikai DLC is részét képezi. Ezek egész pontosan a Commander Pack, az Officer Pack és a Templar pack, amik egyedi öltözékeket, fegyvereket (közelharci és lőfegyvereket) és a hajünk testreszabásához használható cuccokat is tartalmaznak.

De ami a legfontosabb, amíg el nem fogynak, a Rogue előrendelői az alábbi képen látható gyűrűk közül kaparinthatják meg az egyik változatot. 

Nektek mi volt az eddigi kedvenc gyűjtői, vagy előrendelői ajándékotok, amit játékhoz kaptatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)