Hirdetés

Assassin's Creed Rogue - ez lenne a Comet?

|

Az Assassin's Creed Comet munkanéven futó játék a sorozat előző generációra érkező része lesz, amiről a Ubisoft továbbra is hallgat. Most újra előkerült, de már Assassin's Creed Rogue néven. Comet me bro!

Hirdetés

Mostanában mindenki az Assassin's Creed Unityről beszél - a Ubisofttal az élen -, de ne felejtsük el, hogy a sorozat állítólag azok számára is tartogat valamit, akik még nem vásárolták be magukat a jelenlegi generációba.

Márciusban röppent fel először az Assassin's Creed Comet híre, amiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy rengeteg stúdió fejleszti egyszerre, és hogy a széria 2014-es PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező része lesz. Azóta a Ubisoft hallgat a dologról, de tegnap éjszaka egy svájci viszonteladó online boltjában feltűnt egy érdekes adatlap.

Az Assassin's Creed Rogue jó eséllyel az a játék, ami jelenleg Comet munkanéven készülget a francia cég stúdióiban. A World of Games hirdetését azóta természetesen már levették, de Venom_Saiyannak sikerült lőnie róla egy képet.

Az Assassin's Creed Comet - vagy valószínűsíthetően Rogue - történetéről már sok pletykát hallottunk. Egyesek szerint egy Shay nevű templomost alakítunk majd az 1750-es évek New Yorkjában, és a játék egy Assassin’s Creed 3 és Assassin’s Creed 4: Black Flag Freedom Cry DLC egyveleg lesz.

Mások szerint Japánba megyünk szamurájokkal harcolni, megint mások azt állítják, hogy Rómában játszódik majd. A Ubisoft azt ígérte, hogy hamarosan megejti az igencsak időszerű bejelentést. Nagyon valószínű, hogy ez még vagy a gamescom előtt, vagy magán a rendezvényen megtörténik, úgyhogy már tényleg nem kell olyan sokat várnunk.

Szerintetek mi az igazság? Hol játszódik majd az Assassin's Creed Comet. Vagy Rogue.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)