Hirdetés

Assassin's Creed Rogue - egyre biztosabb, hogy jön a HD változat

|

Újabb helyen bukkant fel a jelenlegi generációs konzolokat megcélzó Assassin's Creed Rogue HD, ami az előzőnél már szilárdabb bizonyítéknak tűnik.

Hirdetés

A templomosok oldalát bemutató mellékszál, az Assassin's Creed Rogue érthetetlen módon először csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, majd fél évvel később PC-re, ezzel pedig be is fejezte a nem túl rózsás pályafutását. 

Hirdetés

Legalábbis ezt hittük november végéig, amikor felbukkant néhány olasz viszonteladónál az Assassin's Creed Rogue HD, méghozzá PlayStation 4 és Xbox One platformokra. A felújított változat ezúttal a Korean Ratings Board, azaz a koreai korhatárbesorolást végző szerv adatbázisában ütötte fel a fejét, ami azt jelenti, hogy egyre biztosabb a HD kiadás érkezése.

Várjuk ki a Ubisoft hivatalos közleményét, de szemünk se rebbenne, ha már bármelyik nap bejelentenék az új verziókat. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)