Hirdetés

Assassin's Creed: Rogue - így néz majd ki PC-n (videó)

|

Így a nap végére még megérkezett az Assassin's Creed: Rogue PC launch trailere, amiben láthatjuk a játék PC-s változatának pillanatait.

Hirdetés

Túlzás lenne gameplay trailernek hívni az Assassin's Creed: Rogue videóját, de mivel az egész láthatóan a játék motorjával készült, nagyjából képet kaphattok arról, mivel kínál többet a PC-s változat.

Az Assassin's Creed: Rogue gépigénye teljesen vállalható, bár még csak a minimumot tudjuk, de a Ubisoft honlapján ugyanez van az ajánlottnál is feltüntetve, úgyhogy az is lehet, hogy nem lesznek grafikai beállítások, akiknek megvan a szükséges konfiguráció, azoknál egységesen ugyanúgy fut. Láttunk már ilyet, de a Ubisoft jelenlegi helyzetében ez egy különösen merész húzás lenne, úgyhogy várunk még egy kicsit. Mindenesetre a launch trailer már megjött, nézzetek bele, aztán mondjátok el, láttok-e bármi különbséget a korábbi videókhoz, például ehhez képest.

Az Assassin's Creed: Rogue PC megjelenési dátuma március 10. Kaptunk néhány képet is, ezeket láthatjátok alább.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)