Hirdetés

Assassin's Creed: Rogue - íme a Collector's Edition

|

A játék bejelentése után a Ubisoft bemutatta az Assassin's Creed Rogue Collector's Editiont, amiben digitális és kézzelfogható tartalmak egyaránt szerepelnek. De szobor nincs.

Hirdetés

A tegnapi Assassin's Creed Rogue bejelentés megosztotta a rajongókat, pedig a játék egy érdekes új szemszögből mutatja be a templomosok és asszasszinok harcát.

Egyértelmű, hogy a Ubisoft az Assassin's Creed Unityben látja a jövőt, ezért a Rogue gyűjtői kiadását sem vitte túlzásba. Nincs választék, csupán egy csomagot szerezhetünk meg, de kétségtelen, hogy ha nem is olyan tartalmas, nagyon jól néz ki, és a benne lévő cuccoknak bármely AC-rajongó örülne. A Collector's Edition a következő tartalmakat kínálja:

- a játék maga
- gyűjtői doboz
- művészeti album
- betétdalokat tartalmazó lemez
- három litográfia stilizált borítékban
- The Siege of Fort de Sable küldetés: Folytasd a tengeri harcot ezzel a bónusz erődostromló küldetéssel, ami az Új világ északi, eddig felfedezetlen területén játszódik.
- The Armor of Sir Gunn Quest küldetés: Fedezd fel Észak-Amerikát és találd meg a skót felfedező és templomos, Sir James Gunn maradványait, hogy megfejtsd az Új világ talán első felfedezőjének rejtélyét

Az előrendelők persze megkapják a többi előrendelőnek is járó Commander, Officer és Templar packokat. Az Assassin's Creed Rogue november 11-én jelenik meg, kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)