Hirdetés

Assassin's Creed: Rogue - ősszel jön, kiszivárgott a trailer

|

Az Assassin's Creed Comet munkanéven futó projekt valóban az Assassin's Creed: Rogue nevet viseli, a kiszivárgott trailerből sok mindent megtudtunk.

Hirdetés

A Ubisoft az Assassin's Creed Unity ígért nekünk egy másik AC-t is 2014-re, ami az előző generációs konzolokra szánt része lenne a sorozatnak. Ez volt a Comet, amiről a napokban kiderült, hogy Assassin's Creed: Rogue néven érkezik.

Az Access thre Animus-nak sikerült megszereznie az  Assassin's Creed: Rogue dobozképét és több screenshotot is a játék traileréből. Az első és legfontosabb dolog, hogy az Assassin's Creed: Rogue megjelenés idén november 11-én várható!

A képek alapján valószínűsíthető, hogy a Rogue visszarepít minket az Assassin's Creed IV-ben megismert játékmenethez, ahol szárazföldön és tengeren egyaránt helyt kell majd állnunk.

A képeken bemutatkozik az új hősünk is, akinek egyelőre nem tudjuk a nevét, sem azt, hogy hogyan jutott el a hajójával a sarkvidékre. Nem mernék rá nagy összegben fogadni, de nagyon úgy néz ki, mint egy Templomos, nem?

A játékról még szinte semmit sem tudunk, de már most biztos, hogy lesznek DLC-k. A képeken látszik egy Ultimate Hunter Pack nevű DLC, ami új fegyvereket és vitorlákat old fel a Rogue-ban. Egyelőre ennyit tudunk, de hamarosan jön a hivatalos bejelentés is.

És itt a trailer is.


Assassin's Creed Rogue - Trailer off-screen by Xboxlivefr

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)