Hirdetés

Assassin's Creed Rogue - a Watch Dogs miatt lesz PlayStation 3-exkluzív

|

Japánban annyira nem fogyott a Ubisoft májusban megjelent játékának Xbox 360-as verziója, hogy a kiadó úgy döntött, az Assassin's Creed: Rogue-ot PS3-exkluzívként hozza forgalomba.

Hirdetés

Senkit nem érhet meglepetésként, hogy a japán gamerek a Sony konzolcsaládját részesítik előnyben a Microsoftéval szemben. Xbox One-ból a megjelenés napján 23 562 darab fogyott, és az azt követő három hétben is mindössze 1314 példány talált gazdára, míg PlayStation 4-ből a megjelenéstől számított körülbelül két hét alatt 370 000 darabot sikerült értékesíteni.

Anno az Xbox 360 sem teljesített jobban, most pedig, ahogy a gamerek szép lassan áttérnek az új generációra, még kevesebb esélye van kitörni. Egy livestream során Steve Miller, a Ubisoft Japan vezérigazgatója, Yoshitaka Tsuji marketing menedzser és Ranko Fukui PR szakértő beszélgetett arról, hogy az országban miért csak PS3-ra jelenik meg az Assassin's Creed: Rogue. A dolog hátterében a Watch_Dogs gyenge eladásai állnak: a játékot Xbox 360-ra valahol 3000-4000-en vásárolták meg, ami után érthető, hogy a Ubisoft inkább megspórolja a forgalmazással járó költségeket. A PC-s verzió japán megjelenéséről semmi hír.

Az Assassin's Creed: Rogue nálunk november 13-án jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, és valamikor 2015 elején PC-re. Az előrendelőknek továbbra is ajándék AC gyűrű jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)