Hirdetés

Assassin's Creed: Rogue - nem lesz többjátékos mód?

|

Még nem teljesen biztos, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a Rogue nem tartalmaz majd online multi lehetőségeket.

Hirdetés

A Gamingeverything oldal jelentése szerint az előző generációs konzolokra készülő Assassin’s Creed: Rogue nem tartalmaz majd többjátékos lehetőségeket. Ez az infó úgy tűnik, hogy a GameInformer legutóbbi számából származik.

A Rogue egy templomost állít a sztori középpontjába. Shay Patrick Cormac története összeköti majd a Kenway családot, akiket az Assassin’s Creed III-ban és a IV-ben ismerhettünk meg, és valahogy egybefűzi majd ezeket a szálakat a készülő next-gen epizód, az Assassin’s Creed: Unity történéseivel. Az hogy ezt a bonyolult sztorit hogyan oldja meg a Ubisoft, még kérdéses, ahogy az is, hogy ténylegesen mi lesz az online lehetőségekkel.

A Ubisoft még nem kommentálta a fenti állítást, remélhetőleg hamarosan megjön a hivatalos megerősítés/cáfolat. Addig is mondjátok el, hogy hiányozna-e nektek a multi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)