Hirdetés

Jön az Assassin's Creed Rogue Remastered

|

Közel négy évvel az eredeti rajt után PS4-re és Xbox One-ra is megérkezik az Assassin's Creed Rogue, a felújított változattal pedig akár 4K-ban is játszhatunk.

Hirdetés

Több jel is mutatott az Assassin's Creed Rogue felújított változatának megjelenésére, a Ubisoft pedig végre hivatalosan is bejelentette a Remastered kiadást PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Így helyrehozzák azt a furcsaságot, hogy a PS3 és az Xbox 360 utódjának megjelenése után csak az előző generációra adták ki (PC mellett) a játékot. A rajt ráadásul kifejezetten közel van, március 20-án már tengerre is szállhatunk az amerikai sztoriszál zárórészének feltupírozott változatában.

Hirdetés

Ahogy a bejelentést kísérő alábbi trailerből is látszik, az eredeti fejlesztést is végző Ubisoft Sofia nem dolgozta teljesen újra a játék látványvilágát, de a készítők elárulták, hogy sűrűbb tömegeket, jobb minőségben renderelt tájakat, javított fénykezelést, magasabb felbontású textúrákat, árnyékokat és más javításokat kapunk majd. Az Assassin's Creed Rogue Remastered egyébként alapból Full HD felbontásban fut mindkét konzolon, de PS4 Prón és Xbox One X-en 4K-ban is levadászhatjuk majd az asszaszinokat.

A felújított kiadás a tartalmát tekintve sem igazán hagy kívánnivalót maga után, hiszen a Deluxe kiadás két bónuszküldetését is megkapjuk. Továbbá Shaynek szerezhetünk a többi Assassin's Creed játék főszereplőit idéző karakterkülsőket, beleértve a később megjelent részek, sőt még az AC film központi karaktereinek ruháit, Bayekét, Jacob Frye-ét és Aguilarét is. A bejelentéssel érkezett néhány screenshot is, ezeket lejjebb találjátok.

Ti kipróbáljátok majd, vagy már az előző konzolgeneráción végigjátszottátok a Rogue-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)