Hirdetés

Assassin's Creed Rogue tesztek - jobb lett, mint a Unity?

|

Az Assassin's Creed Unity értékeléseivel nem lehettünk maradéktalanul elégedettek - vajon a Rogue-ról jobbat írnak a kritikusok?

Hirdetés

A héten két Assassin's Creed jelent meg, és bár az Assassin's Creed Unity és az Assassin's Creed Rogue tesztpéldányait pár nap eltéréssel nyomta a kezünkbe a forgalmazó, mint mindenki, úgy mi is elsősorban az első teljesen újgenerációs epizódra koncentráltunk.

Viszont befutottak szépen a Rogue értékelései (és várhatóan jövő héten a mi tesztünket is elolvashatjátok), amik meglepő módon jobban mutatnak. Az átlag nem jobb, de nincs 7 pont alatti pontszám. Az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelent játékot egyelőre igen kevesen tesztelték, előbbi változatról 5, utóbbiról 7 kritika született. Íme néhány az eddigi értékelések közül:

Post Arcade – 9
Game Informer – 8.25
Multiplayer.it  – 8
Cheat Code Central – 4.1/5
IGN Italy – 7.5
Lazygamer – 8.5

A fent említett 7+5 teszt után a PS3-as változat a Metacritic átlag szerint 74 ponton, az X360-as 84-en áll, tehát azért a Rogue sem minden idők legjobb AC-je, nagyjából annyira lett jó, mint a Unity.

Az Assassin's Creed Rogue mától kapható Magyarországon, a PC-s változat jövő év elején jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)