Hirdetés

Assassin's Creed: Rogue PC - megjelent, lehet menni gyilkolászni

|

Az Assassin's Creed: Rogue pár hónapnyi várakozás után végre PC-re is befutott és remélhetőleg a Ubisoft arra használta az eltelt időt, hogy ne ismétlődjön meg a Unity fiaskója.

Hirdetés

Bár már az idei epizód, az Assassin's Creed: Victory információit lessük, azért egy kicsit még visszakanyarodunk a legutóbbi részhez, ugyanis PC-re csak most érkezett meg a tavaly Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelent Assassin's Creed: Rogue, amely lezárja a sorozat amerikai szálát.

Az Assassin's Creed: Rogue baráti minimum gépigénye azt vetítette előre, hogy nem kell aggódnunk a futtatás miatt, ráadásul egy gameplay videó azt is megmutatta, hogy mindent maximumra tekerve milyen látványra és FPS-számra számíthatunk. A PC-s verzió ezenfelül kihasználja majd a Steel Series Sentry eszköz nyújtotta lehetőségeket is, vagyis játszhatunk orgyilkost billentyűzettel, egérrel és szemkövető kamerával. A PC-s Assassin's Creed: Rogue motorjával készült launch traileréből már nagyjából képet kaphattok arról, hogy mivel kínál többet a port. 

Az Assassin's Creed: Rogue főszereplője Shay Patrick Cormac, aki ugyan asszaszinként kezdte a pályafutását, később mégis átállt a templomosok oldalára, de hogy miképpen jut erre a döntésre, az majd az 1752 és 1761 között játszódó cselekményből derül ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)