Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate - azért ez sem lett teljesen bugmentes (videó)

|

Bár egyáltalán nincs olyan rossz állapotban az Assassin's Creed Syndicate, mint a tavaly megjelent Unity, néhány vicces bug azért maradt a nemrég megjelent részben is.

Hirdetés

A Unity nem éppen dicsőséges tavalyi megjelenése annyira beleégett a gamerek memóriájába, hogy (teljes joggal) sokan eléggé gyanakodva várták a múlt héten megjelent Assassin's Creed Syndicate-et is. Bár az idei rész közel sem rajtolt olyan pocsék állapotban, mint az előző epizód, pár furcsaságot azért láthatunk London utcáit járva.

Bár a legtöbben végigvihetik a játékot úgy is, hogy csak néhányat látnak, a Unity bugjai után nagyobb figyelem irányul minden egyes hibára, amikről ezúttal is elég sok mókás videó került fel a netre. Az egyik leggyakoribb hiba miatt sokan beestek már a pálya alá a Frye-testvérek valamelyikét irányítva, de láthatatlan dolgokkal, főleg lovaskocsikkal is többen találkoztak már.

Ti találkoztatok komolyabb hibával a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)