Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate - most is zseniális a Cinematic Trailer

|

Az Assasin's Creed sorozat egyes részeihez mindig kiemelkedően jó tévéreklámok készülnek. A Syndicate reklámja szintén minden tekintetben tökéletes.

Hirdetés

Hetek választanak el minket az Assassin's Creed Syndicate október 23-ai megjelenésétől, hamarosan megtudjuk, a Ubisoft Québec helyrehozza-e, amit a Toronto a Unityvel elrontott.

A sorozat idei része viszont nem csak ezért érdekes. A játékmenetbeli újítások, a két főszereplő, és az ipari forradalom következtében megjelenő különböző modernebb eszközök felfrissíthetik a szériát. Maga a sztori is érdekes, ugyanis főszereplőink soha nincsenek egyedül, rengetegen állnak mellettük, támogatják őket küldetéseik teljesítésében. Nagyon szorítunk, hogy ez most tényleg jól sikerüljön, szükség van rá. Addig is nézzétek meg a Depeche Mode-dal fűszerezett Cinematic trailert, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)