Hirdetés

Assassin's Creed: Syndicate - nem a Unity-botrány miatt van női főszereplő

|

Már régóta tervben volt, hogy női főszereplővel jön egy Assassin's Creed, puszta véletlen, hogy épp a Unity utáni rész lesz az.

Hirdetés

A Ubisoftot sok minden miatt érték támadások az Assassin's Creed: Unity kapcsán. Egy csoport James Therien technical director szavain háborodott fel, aki azt állította, egy női asszaszint animálni kétszer annyi munka lenne. 

Marc-Alexis Cote, a játék kreatív rendezője igyekezett tisztázni, hogy már nagyon régóta szerettek volna párhuzamosan egy női és egy férfi főszereplőt is, és nem azért lesz Evie és Jacob az Assassin's Creed: Syndicate-ben, mert a rajongók így akarták, hanem azért, mert a csapat így látta jónak. Elsősorban ezzel szerették volna felfrissíteni a franchise-t, de már két és fél évvel ezelőtt kitalálták, hogy az egyik játék sztorijában legyen egy testvéri kapcsolat.

Így vagy úgy, az Assassin's Creed: Syndicate sok elemét tekintve tényleg friss lesz, aztán október 23-án majd meglátjuk, az újdonságokkal megelégszünk-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)