Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate - női asszaszint is irányíthatunk

|

Miután az Assassin's Creed Unity kapcsán hatalmas felháborodást okozott a női főszereplő hiánya, a Ubisoft úgy tűnik, hallgatott a visszajelzésekre: az Assassin's Creed Syndicate-ben rögtön két főszereplőt is kapunk.

Hirdetés

Már tényleg csak kevesebb mint 24 órát kell várni az Assassin's Creed: Syndicate leleplezésére, de még most is szivárognak új infók a játékkal kapcsolatban. 

Most például a Kotaku két forrása erősítette meg, hogy nem egy, hanem rögtön két főszereplőt kapunk: Jacob és Evie egy testvérpár, akik keményen belefolytak a viktoriánus London alvilágának ügyeibe. Ezt megerősítendő közzétettek egy koncepciórajzot is Evie különböző öltözékeivel, íme:

A Kotaku beszámolója alapján csak akkor válthatunk köztük szabadon, amikor nem vagyunk küldetésben. Az elsődleges főszereplő Jacob marad; a missziók 75%-ában őt, 25%-ában Evie-t irányíthatjuk. Azt is elmondták, hogy nem lesz semmilyen multiplayer mód.

A Unity kapcsán alapvetően nem az volt a probléma, hogy a játék co-op küldetéseiben nem játszhattunk női asszaszinokkal, hanem hogy Alex Amancio kreatív rendező szerint ehhez kétszer annyi animációt kellett volna elkészíteni; ebben, tekintve hogy hány csapat dolgozik az egyes Assassin's Creedeken, a rajongók erősen kételkedtek.

Eddig két Assassin's Creed játékban volt női főszereplő: az egyik a kézikonzolos, de később konzolokra és PC-re is megjelent Liberation, a másik pedig a nemrég debütált Assassin's Creed Chronicles: China.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)