Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate - VR-traileren rémisztget Hasfelmetsző Jack

|

Egy érdekes kedvcsinálót kaptunk az Assassin's Creed Syndicate-hez, ami nem csak azért érdekes, mert akár 360 fokban körbefordulhatunk benne.

Hirdetés

Ahogy korábbi részekben, az Assassin's Creed Syndicate-ben is rengeteg történelmi személy tűnt fel, ahogy közülük került ki (bár a személyazonosságára sosem derült fény) a legújabb letölthető küldetéscsomag főgonosza is. A Jack The Ripper DLC pedig egy érdekes trailert is kapott.

A rendkívül hangulatosra sikerült kedvcsinálót nézve 360 fokban körbefordulhatunk, ha egy hagyományos kijelzőn nézzük, de egy, külön erre a célra kiadott Android-alkalmazásban is megjelent a videó. Ezt letöltve a Google Cardboard vagy egy Samsung Gear VR segítségével még inkább elmerülhetünk az Assassin's Creed Syndicate virtuális valóságában.

Amint az már egy korábbi trailerből kiderült, Hasfelmetsző Jack legalább annyira üldözi majd Evie-t, mint fordítva, de az új trailer alapján nagyon úgy tűnik, hogy Jacob (legalábbis egy másik asszaszin) is összecsap legalább egyszer a Whitechapel kerület rettegett gyilkosával és nem éppen diadalmasan jön ki a csörtéből. Na de lássuk inkább!

A Ubisoft egyébként azt is kiemelte, hogy ez a trailer (az Eagle Flighttal egyetemben) a kiadó nagyszabású VR-terveinek első lépései és az első kísérletek arra, hogyan lehetne a legjobban kihasználni a virtuális valóságban rejlő lehetőségeket, hogy a legütősebb történeteket mesélhessék el.

Ti végigjátsszátok majd ezt a történetszálat is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)