Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate - "ragyogni" fog a PC-s verzió

|

A Ubisoft azt ígéri, hogy már a megjelenés napján tökéletesen fog működni az Assassin's Creed: Syndicate. Tesznek róla.

Hirdetés

A Ubisoft az utóbbi pár évben rendszert csinált abból, hogy ide-oda tologatta a legnagyobb franchise-jainak megjelenési dátumát, különös tekintettel a PC-s verziókra. Ez még nem is lett volna probléma, ha a portok már a megjelenés napján működtek volna.

A Unity egy emlékezetes élmény marad mindnyájunk számára, ezért a Ubisoft igyekszik mindent megtenni azért, hogy idén se nekik, se pedig nekünk ne kelljen újra felpattanni a szopórollerre. Az Assassin's Creed: Syndicate kreatív rendezője, Marc-Alexis Côté az E3 2015-ön elmondta, hogy egy külön csapat foglalkozik a PC-s verzióval.

"Van egy külön dedikált csapatunk a PC-s verzióra és ami miatt igazán boldog vagyok az az, hogy most igazán rászánjuk az időt, hogy valóban ragyogjon a PC-s verzió. Azt akarjuk, hogy a játék már a megjelenés napján jól működjön PC-n és pontosan ezért nem ugyanazon a napon jelenik meg, mint az Xbox One-os és PlayStation 4-es verziók. Ősszel érkezik, egy kicsivel később, de azt hiszem megéri majd várni rá" - mondta Côté.

A vezető azt is elmondta, hogy keményen dolgoznak a játék optimalizálásán, hogy több különböző konfiguráción is zökkenőmentesen futhasson a játék. Nagyon reméljük, hogy ez sikerül is, mert tavaly bizony még konzolokon sem sikerült ezt elérni.

Az Assassin's Creed Syndicate megjelenés október 23-án várható Xbox One-ra és PlayStation 4-re, majd valamikor még ősszel PC-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)