Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate - ezt a Uplayes jutalmat megéri letölteni

|

A Uplay gyakran több bosszúságot okoz PC-n, mint ahány előnye van, de az Assassin's Creed Syndicate kapcsán egy elég menő jutalmat tölthetünk le a Ubisoft rendszeréből.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Syndicate egyik elég király részlete felett valószínűleg sokan elsiklottak, pedig az a helyzet, hogy a játék zenéje is elég jól sikerült. A viktoriánus Londont életre keltő dallamokat Austin Wintory szerezte, aki például a Journey, a Monaco, a Banner Saga, vagy éppen a The Order: 1886 zenéjén is dolgozott.

A dalok közül pedig néhányat le is tölthetünk a Uplay nemrég Ubisoft Clubra átnevezett, különböző kis jutalmakat nyújtó rendszerén keresztül. A különböző Uplay-es játékainkat játszva begyűjtött pontok közül harmincat kell erre rááldoznunk, és egy kis csomagban megkaphatunk ötöt a teljes zenei anyag dalai közül. A Syndicate aláfestését szolgáló számok között egyébként néhány olyan is akad, ami kicsit elszakad a játékokban általában használt klasszikus zenei stílustól és kiválóan illik mondjuk az egyik, Jacob Frye bandája által irányított kocsmába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)