Hirdetés

Assassin's Creed: Syndicate - elképesztő, hogy ezt titokban tudták tartani!

|

Hatalmas titokra derült fény az Assassin's Creed: Syndicate kapcsán. Képzeljetek ide egy ormótlan nagy Spoiler! táblát és csak akkor olvassatok tovább, ha nem zavar benneteket, hogy a játék legnagyobb meglepetését ismeritek meg.

Hirdetés

Nagyon fontos, hogy spoileres hír következik, ezért csak és kizárólag az olvasson tovább, akinek nem okoz gondot az Assassin's Creed: Syndicate titkos tartalmának megismerése. Felkészültetek?

A lelkes játékosok gőzerővel vetették belem magukat az Assassin's Creed: Syndicate-be, így csak idő kérdése volt, mikor fedezi fel valamelyikőjük az eddig hét lakat alatt őrzött titkot. Emlékeztek még a Unity rövid második világháborús részleteire? Nos, most is valami hasonlóról lesz szó, két markáns különbséggel. Egyrészről ebben az esetben sikerült a fejlesztőknek szinte teljesen titokban tartaniuk a meglepetést, nem lőtték el a puskaport egy korai előzetes formájában. Másrészt, a Syndicate titkos szekvenciája jóval több tartalmat kínál.

Kalandozásunk során a Temze folyó környékén találkozhatunk egy furcsa ikonnal. Innen érhető el a rejtett terület, mely egy új fejezetbe repíti a játékos. Ha elfogadjátok a küldetést, egyből az első világháború idejébe ugrotok, ahol úgy játszható karaktert is kaptok Lydia Frye, a Syndicate egyik főszereplőjének leszármazottja képében. Lydia egy külön nyitott világban kószálhat, küldetéseket vehet fel, ráadásul a széria kerettörténetének fontos új elemeit is vele ismerhetjük meg, elvégre Juno is feltűnik az első világháborús Londonban. Nézzétek meg, konkrétan miről van szó.

Hatalmas piros pont jár a Ubisoftnak, amiért ezt a szekvenciát nem egy borsos árú DLC formájában kínálta fel nekünk, hiszen méreteit tekintve az első világháborús rész egy "játék a játékban".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)