Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate trailer - gyönyörű az új animációs előzetes

|

A Ubisoft az Assassin's Creed: Syndicate-et is kivitte a San Diego Comic-conra, ahol két új trailer mellett a főszereplők is megszólaltak.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Syndicate megjelenés még elég messze van, de a Ubisoft igyekszik mindent megtenni, hogy egy pillanatra se feledkezzünk meg a játékról.

A San Diego Comic-conon is szerepet kapott az Assassin's Creed: Syndicate, a Ubisoft paneljében a játék kreatív rendezője, Marc-Alexis Côté és a főszereplők hangját adó színészek, Paul Amos és Victoria Atkin is jelen voltak. 

Az Assassin's Creed: Syndicate előadás legjobb pillanata mégis F. Gary Gray és Pop Mhan voltak, akik nemcsak egy új animációs trailert hoztak, hanem egy külön videót is arról, ahogy mindezt összehozták.

Az Assassin's Creed: Syndicate megjelenés október 23-án várható Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de ősszel jön a PC-s verzió is, ami " target="_blank">a Ubisoft szerint ezúttal "ragyogni" fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)