Hirdetés

Assassin's Creed: a szőke színésznő elárulta a titkot!

|

Kristen Bell (képeinken ;) ) neve sokak számára talán nem annyira ismerős (külföldön az ott nagyon népszerű Veronica Mars nevű sorozat címszereplője), ám most a játékosok és leginkább az Assassins's Creed rajongói figyelmének középpontjába került, ugyanis egy IGN-es interjújában a szőke filmszínésznő elárulta azt a Ubi Soft által eddig féltve őrzött és a sztorihoz tartozó titkot, amelyet eddig csak úgy aposztrofáltak, hogy a "sci-fi vonal"...

Hirdetés

"Igen, egy Ubi Soft által készített játékban dolgoztam: Assassin's Creed a címe." - válaszolt Kristen egy újságírói kérdésre. "A játék sztorija engem is nagyon érdekelt, ugyanis egy mostanában folytatott kutatáson alapszik, amely szerint állítólag a génjeid képesek emlékeket tárolni. Persze erre azt szokták mondani, hogy ösztön, de egy madárfióka honnan tudja, hogy rovart egyen, mondjuk egy csótánnyal ellentétben?" (sic...) "Na szóval a sztori arról szól, hogy társaság Matrix stílusban próbál az emberek agyában kutatni és egy olyan őst találni, aki egy gyilkos volt a középkorban és így próbálják megtalálni a fickót. Nagyon, nagyon király a játék és már láttam is grafikáját. Éppen most vettük fel a dialógusokat és beszkennelték az arcomat és a testemet és nagyon izgatott vagyok!"
Épp ilyen "izgatottak" lehetnek a Ubi Soft fejesei (de nem a boldogságtól...), mert gondolom nem ok nélkül tartották eddig titokban ezt az sztori elemet és valahogy nem hiszem, hogy ezt Bell kisasszony interjújában akarták elárulni... (Bár ki tudja...)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)