Hirdetés

Assassin's Creed: The Ezio Collection - ennyivel szebb PS4-en

|

A Ubisoft egy összenasonlító videóval szeretne minket meggyőzni arról, hogy az Assassin's Creed: The Ezio Collection annyival pofásabbnak néz ki PlayStation 4-en, hogy megéri beszerezni a jelenlegi generációra is.

Hirdetés

A jelenlegi generációs konzolok egyik legfőbb trendje, hogy újra eladják nekünk azt, amivel egyszer már játszottunk, csak szebben, jobban, kibővítve. Ez hol odafigyeléssel és valódi minőséggel párosul, hol pedig minimális javulással. Az egyik következő versenyző a három Assassin's Creedet magába foglaló The Ezio Collection, de az elbírálása még hátravan. 

Az Assassin's Creed: The Ezio Collectionnal újraélhetjük a világ legismertebb orgyilkosának kalandjait PlayStation 4-en és Xbox One-on is egy kipofozott gyűjtemény képében, amely Ezio Auditore da Firenze játékait (Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations) foglalja magába, valamint tartalmazza az összes egyjátékos DLC-t és két animációs kisfilmet (Ember és Lineage). De vajon mennyivel kapunk élesebb, részletgazdagabb képet a felújított kollekció esetében? A Ubisoft egy percben mutatja, hogy a The Ezio Collection PlayStation 4-en hogyan fest a PS3-as verzióhoz képest. 

A következtetéseket inkább rátok hagynánk, mi csak annyit teszünk hozzá, hogy az Assassin's Creed: The Ezio Collection megjelenése november 18-án várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)