Hirdetés

Assassin's Creed - régi időkre emlékszel-e még? (videó)

|

A Ubisoft egészen az első részig repít minket vissza egy új videóban, hogy az Assassin's Creed: Syndicate előtt visszaemlékezzünk rá, honnan is indult a franchise.

Hirdetés

Rég volt, talán igaz sem volt, mikor 2007-ben nagy reményekkel elindult az Assassin's Creed sorozat az első résszel a Ubisoft Montreal gondozásában, azóta viszont számos epizóddal bővült az asszaszinok családja. Mielőtt azonban megjelenne a következő kaland, az Assassin's Creed: Syndicate, még emlékezzünk kicsit vissza a széria nyitányára. 

A Ubisoft egy vadonatúj videósorozatot indított annak érdekében, hogy emlékeztessenek minket, hogy milyen mérföldkövek vezettek a Syndicate megjelenéséig. A legelső előzetesben természetesen a nagy elődre vethetünk egy hosszabb pillantást, amellyel a kiadó azt sugallja, hogy nem árulták el a sorozat szellemiségét azzal, hogy új játékmeneti elemeket vezettek be az Assassin's Creed: Syndicate esetében. A vállalat szerint az Assassin's Creed mindig is az új irányok felfedezéséről szólt: 

Az Assassin's Creed: Syndicate megjelenése október végén várható PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra egyaránt. Ti mit gondoltok a 2007-es első részről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)