Hirdetés

Jövőre érkezhet az új Assassin's Creed, ami a Római Birodalomba vihet minket

|

Ha igaznak bizonyulnak a szivárgások, ismét két főszereplő közül választhatunk majd.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins megjelenésével új irányt vett a Ubisoft népszerű sorozata, az Assassin's Creed Odyssey pedig számos aprósággal feldobta ezt az új receptet. A fejlesztők hivatalosan még nem igazán beszéltek a folytatásról, de most kiderült róla néhány fontos dolog - ha igazak a pletykák.

Hirdetés

Felkerült a 4Chan oldalára egy bejegyzés, amiben a Watch Dogs 3 pletykák mellett az új Assassin's Creed részről is szó esik. Ha valódiak ezek a szivárgások, akkor az egyelőre Legion kódnéven futó, a Ubisoft Sofia műhelyében készülő folytatás 2020-ban érkezhet meg a jelenlegi, illetve a következő generációs platformokra. A kaland Marcus Aurelius uralkodásának végefelé játszódhat, és ahogy az Odyssey-ben, úgy ebben is két főhős, Cassius és Lucia közül választhatunk majd.

A poszt szerint ismét fontosak lesznek a játékos döntései, és szerepjátékos elemekből sem szenvedünk majd hiányt. A történetben ismét előtérbe kerülnek az asszaszinok, illetve az Első Civilizációval kapcsolatos dolgok is, és csak másodlagosak lesznek a Római Birodalomhoz kapcsolódó történelmi események. Ellátogathatunk Galliába és Germániába is, és a fejlesztők átalakítják a mercenary és cultist rendszereket is.

Ti örülnétek, ha a Római Birodalomban játszódna a következő rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)