Hirdetés

Assassin's Creed Unity - ingyen DLC-vel és ingyen játékkal kárpótol a Ubisoft

|

A The Crew, a Far Cry 4 és a Watch Dogs közül is választhatnak azok, akik már megvették az Assassin's Creed Unity Season Passt - így kér bocsánatot a Ubisoft a problémás rajt miatt, de ingyen DLC a többieknek is jár.

Hirdetés

Egyelőre még nem sikerült az Assassin's Creed Unity minden hibáját kijavítani, de a fejlesztőcsapat nagyon próbálkozik.

Biztos kapunk még néhány patch-et, amíg minden helyre nem áll, de az, hogy a játékkal a megjelenéskor ennyi gond volt (és még most, hetekkel utána sincs minden a helyén), nagyon nem oké. Ezt a Ubisoft is belátta, ezért nem áll meg egy egyszerű bocsánatkérésnél: mindenki, aki megvette az Assassin's Creed Unityt, ingyen kapja meg a Dead Kings nevű kampány DLC-t, melynek eseményei az alapjáték után játszódnak Saint Denisben. A Dead Kings eredetileg egy fizetős DLC volt, egyben a Season Pass része, így nyilván nem lenne fair csak úgy ingyen odaadni azokkal szemben, akik bérletet vettek: ők választhatnak a The Crew, a Far Cry 4, a Watch Dogs, az Assassin's Creed IV: Black Flag, a Rayman Legends és a Just Dance 2015 közül.

Elfogadjátok a bocsánatkérést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)