Hirdetés

Assassin's Creed Unity: Dead Kings - megjelenési dátumot kapott az első DLC (videó)

|

Bár már közel egy hónapja meg kellett volna jelennie, az Assassin's Creed Unity Dead Kings DLC-je csúszott egy kicsit. Most viszont megvan a megjelenés dátuma és jött egy trailer is.

Hirdetés

Ja, álljunk meg egy kicsit: nem is tudtátok, hogy a Dead Kings december 16-án jött volna? Nos, a mai napig mi sem, de a Ubisoft először egy elavult szöveget töltött fel a DLC ma kiadott traileréhez, amiből kiderült a hatalmas titok.

Ez csak azért érdekes, mert a csúsztatást, ami valószínűleg az Assassin's Creed Unityben elvétve megtalálható bugok kigyomlálása miatt volt szükséges, nem jelentették be külön. Ne is törődjetek vele, az új dátum január 13, azaz jövő hét kedd, és tekintettel az imént említett problémára a Ubisoft ingyenesen adja oda mindenkinek, holott eredetileg pénzt akart érte kérni. A Dead Kings különlegessége, hogy teljes egészében a Ubisoft Montpellier készítette, akiktől a fantasztikus Rayman játékokat, és a hasonlóan kiemelkedő Valiant Hearts: The Great Wart kaptuk. Meg a ZombiU-t, de azt csak így külön említjük meg.

Tegyétek félre a Unity iráni negatív érzéseiteket (ha vannak), és adjatok egy új esélyt a Dead Kingsnek, hátha ezzel már nem lesz gond. Meg amúgy is ingyen van, úgyhogy nincs vesztenivalótok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)