Hirdetés

Assassin's Creed: Unity - új DLC érkezett, Secrets of the Revolution címmel

|

A Dead Kings csomaggal ellentétben a most Secrets of the Revolution nem lesz ingyenes, viszont ahhoz hasonlóan új küldetések és játékbeli tárgyakat tartalmaz.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Unity, annak ellenére, hogy talán a tavalyi év legbotrányosabb megjelenését produkálta, és az ezt korrigáló patchek sem jelentek meg zökkenőmentesen, szerzett magának jó néhány rajongót. A Ubisoft őket célozza meg az új DLC-csomaggal, ami a Secrets of the Revolution névre hallgat.

A DLC Xbox One-on és PC-n már megvásárolható, így valószínűleg a PlayStation 4-es verzió is nemsokára felbukkan a PS Store-on. A Secret of the Revolution tartalmaz játékbeli tárgyakat, egész pontosan kilenc új fegyvert, és öt más felszerelési tárgyat.

A legfontosabb viszont a három új küldetés, amik a "The Chemical Revolution" (ami korábban csak előrendelői bónuszként volt elérhető), "The American Prisoner" és a "Killed by Science" címeket viselik. A Dead Kings DLC-vel ellentétben viszont ezt nem kapjuk meg ingyen.

Ti előveszitek a Unityt a javítások után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)