Hirdetés

Assassin's Creed Unity - egy extra játék is jár a Season Pass mellé

|

A Ubisoft bejelentette az Assassin's Creed Unity-hez érkező Season Pass tartalmát, amelyben a megszokott extrák mellett a franchise egy új darabja is helyet kapott.

Hirdetés

Még másfél hónapra vagyunk az Assassin's Creed Unity megjelenésétől, de ahogy az a Ubisoftnál lenni szokott, a hype-train most is őrületes sebességgel robog végig az interneten, és ha az ember nem vigyáz, egy pillanat alatt elsodorhatja az információáradat. 

A bejelentésből kiderül, hogy a csomag részét képezi majd az alapjáték történetébe szorosan illeszkedő Dead Kings kiegészítő, amelyben Arno új fegyverekhez, felszereléshez, sőt, akár extra képességekhez is juthat. A DLC-ben nem csak a kampányhoz tartozó küldetések, hanem bérgyilkos megbízások és kooperatív missziók is várnak ránk. A Season Pass emellett több mint 30 fegyvert, rengeteg plusz küldetést és számos egyéb extrát tartalmaz, melyek egy része külön meg sem vásárolható, csak így juthatunk hozzájuk.

A csomag másik fontos alkotóeleme az Assassin's Creed Chronicles: China névre keresztelt játék, amely egy korábban sosem látott Assassin's Creed élményt kínál. A 2.5 D-s alapokon nyugvó játékmenettel megáldott alkotás  a 16. századi Kínába repít el bennünket, ahol Shao Junt, Ezio egykori tanítványát irányítjuk, aki bosszúszomjasan érkezik vissza szülőhazájába. 

Ti várjátok már az Assassin's Creed Unity megjelenését, vagy valami mást szemeltetek ki novemberre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)