Hirdetés

Assassin's Creed Unity - egyik konzolon sem lesz Full HD

|

A Ubisoft ma nyilvánosságra hozta a Unity konzolos változatainak specifikációit, és bizony a felbontást illetően vannak meglepetések.

Hirdetés

Ma már kaptunk egy adag infót az Assassin's Creed Unity kooperatív módjáról, sőt, a sztori trailer is megérkezett, de úgy látszik a Ubisoft csacsogós kedvében van, így további érdekességeket osztottak meg a játékkal kapcsolatban.

Vincent Pontbriand, a Unity senior producere egy interjúban elmondta, hogy a játék Xbox One-on és PlayStation 4-en is 900p-s felbontásban, fix 30 fpssel fut majd. Azért döntöttek az identikus beállítások mellett, hogy elejét vegyék a konzolos vitának, a háttérben azonban nem a grafikai egység gyengesége, sokkal inkább a processzor limitációi állnak.

 

"A processzor felel a képernyőn megjelenő hatalmas tömegért és a hozzájuk tartozó mesterséges intelligenciáért. Ha csak a képi világról lenne szó, akár 100 fps sem lenne probléma, de a mesterséges intelligencia miatt kénytelenek vagyunk 30-ra korlátozni a képkockák számát." - mondta a producer, majd gyorsan hozzátette, hogy mindkét konzol grafikus megjelenítője bámulatos teljesítményre képes.

Ti mit szóltok a hírhez? Szükség van a 1080p-re, vagy így is lehet még jó játék a Unity?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)