Hirdetés

Assassin's Creed: Unity - ezt kapják az előrendelők

|

Ha eddig hezitáltál volna, hogy előrendeld-e a Unityt, azt hiszem, az alábbi jóságok segítenek eldönteni a kérdést.

Hirdetés

A Ubisoft marketinggépezete megint magas fordulatszámon pörög, és nem is ok nélkül, mivel a franciák több nagy megjelenéssel veszik ki a maguk részét az ősz végi főszezonból. Talán a legnagyobb horderejű mind közül az Assassin's Creed: Unity lesz, amivel kapcsolatban a francia forradalom szellemiségét és a testvériség érzését is beleszőtte kampányaiba a Ubi.

Ezt a témát folytatják részben az előrendelőknek járó ajándékok, illetve az a program is, ami arra buzdít mindenkit, hogy még megjelenés előtt foglalja le a saját kópiáját. Először is, már messziről megismerhetjük majd a Unity-tulajokat az alább látható pólóról, amin az asszaszin rend logója és némi díszítés mellett egy a Bastille ostromát ábrázoló metszet részlete is szerepel.

Emellett bedobtak a csomagba egy adag kitűzőt, egész pontosan négyfélét: egyet az asszaszin, egyet a templomos rend logójával, egyet a francia trikolórral (+asszaszin logó), és egyet, amin az Assassin's Creed: Unity főszereplője, Arno látható.

Na de mi a helyzet a testvériséggel? Egyszerű, csupán meg kell szervezned a négyfős co-ophoz a csapatodat. Ezer forintos beugró ellenében, amit beszámítanak a játék árába, kapsz egy kódot, amit a Uplayre regisztrálva megalapíthatod saját asszaszin-testvériségedet. Ezért rögtön kapsz a játékban egy speckó kardot, ami a Sabre of Honor névre hallgat.

Aztán ha sikerül további tagokat szervezni a testvériségedbe, akik hozzád hasonlóan regisztrálják kódjukat, további jutalmak üthetik a markotokat. Ezek közé tartozik még három fegyver, egy egyenruha-rész, a játék zenéje és az AC-sztorihoz tartozó The Fall képregény első része is. Ha pedig sikerül feltölteni a négyfős csapatot, egy vadi új küldetést is megkaptok. Ha minderre már most lecsapnátok, itt tudjátok megtenni.

Ti már tudjátok, kivel fogtok közösen sunnyogni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)